Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , , , , , , ,

Hartnoten

, , , , , , ,

Basisnoten

, , , , , ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette is een lentegeur die ideaal is om cadeau te doen aan dames. De geur is bloemig en bestaat uit topnoten van bergamot, geranium, groene noten, hagedoorn, hyacint, kassieboom, mimosa, oranjebloesem, roos en waterkers. Hartnoten zijn jasmijn, lelie, lelietje-van-dalen, lindebloesem, orris wortel (Iris Germanica), roos, viooltje en ylang-ylang. Als basisnoten bevat het amber, ceder, eikenmos, heliotroop (vanillebloem), iris, muskus en sandelhout.

Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat perfect geschikt is voor een sprankelende lente-outfit. Het is een licht parfum dat de gebruiker laat stralen en de aandacht trekt. Breng het parfum aan op de polsen, achter de oren en op de hals voor een optimale geurbeleving.

Als je op zoek bent naar een uitstekend geschenk voor dames, dan is Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette een perfecte keuze. Het is een verfijnde geur met een vleugje luxe, die elke vrouw zal waarderen. Door de frisse noot van bloemen, kruiden en citrus is deze geur een echte aanrader voor de lente.

Zie ook: