Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€79,79)
bangerhead.nl (€84,70)
lyko.com (€84,72)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 4:09 pm

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Eau de Parfum is een unieke geur die perfect is voor dames. Deze krachtige en intense geur is ideaal voor het herfst- en winterseizoen. De topnoten van deze geur bestaan uit cacao en koffie, gecombineerd met de hartnoten van Arabische jasmijn (Sambac) en oranjebloesem. De basisnoten van de geur zijn bourbon vanille en patchouli. Deze geur maakt uitstekend geschenk voor vrouwen, waarmee je hen een luxe en opvallende geur kunt geven.

Deze geur is ideaal voor een dag of avond uit. We raden aan om de geur aan te brengen op de binnenkant van de pols, achter de oren en op de borst. Deze geur is intenser dan andere, dus je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om er heerlijk te ruiken.

Als je op zoek bent naar een luxe geur voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, dan is Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Eau de Parfum de perfecte keuze. Deze intieme en krachtige geur combineert de heerlijke aroma’s van cacao, koffie, Arabische jasmijn en oranjebloesem met basisnoten van bourbon vanille en patchouli. De geur is perfect voor dames en een uitstekend cadeau voor speciale gelegenheden.

Zie ook: