Xerjoff V Amabile Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Xerjoff V Amabile Eau de Parfum is een perfecte geur voor kinderen. De topnoten zijn Amalfi citroen, Calabrische Bergamot, Groene appel en Oranjebloesem, wat een frisse, zomerse geur creëert. De hartnoten bestaan uit Jasmijn, Kardemom uit Guatemala en Roze peper, die een subtiele, kruidige houtachtige aroma toevoegen. De basisnoten zijn Atlasceder, Mexicaanse vanille, Patchouli en Witte muskus, waardoor de geur lang aanhoudt. Deze parfum is ideaal voor het lente- en zomerseizoen. Xerjoff V Amabile Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor kinderen. De parfum kan op de polsen en achter de oren worden aangebracht.

Xerjoff V Amabile Eau de Parfum is een waardevolle, geurige aanvulling op het dagelijks leven van kinderen. De verschillende noten zijn voor iedereen die van geuren houdt een genot om naar te ruiken. De parfum is zowel voor jongens als meisjes geschikt en kan een krachtige uitstraling geven. Het is een betrouwbare geur waar kinderen van kunnen genieten.

De parfum is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en kan eenvoudig online besteld worden. De geur is verpakt in een luxe fles, waardoor het een mooi cadeau maakt. Kortom, Xerjoff V Amabile Eau de Parfum is een uniek product dat een fris en plezierig aroma geeft om te genieten.