Xerjoff Shooting Stars Oesel Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Voor iedereen die op zoek is naar een luxueuze en verfijnde geur, is Xerjoff Shooting Stars Oesel Eau de Parfum de perfecte keuze. Deze unisex geur is een opwindende, oriëntaals bloemige compositie die de perfecte balans tussen kracht en subtiliteit weerspiegelt. In deze parfum worden de topnoten van afrikaanse oranjebloem, citroen en petitgrain olie gecombineerd met hartnoten van jasmijn, mimosa, roos en witte bloemen, met een warme basis van amber, ceder uit Virginia, patchouli en tabaksplantbloesem.

De beste manier om deze prachtige geur te waarderen, is door het aan te brengen op de gevoelige punten van het lichaam waar de bloedcirculatie het sterkst is. Breng de parfum aan op je polsen, ellebogen, nek en achter je oren om de geur optimaal te laten genieten. Met een lange gedragenheid en een verleidelijke geur, is deze geur geschikt voor alle speciale momenten.

Dankzij de unieke geurcompositie is deze parfum geschikt voor alle seizoenen, van lente tot herfst. Ook als je een veeleisende geurzoeker bent, zul je deze geur waarderen. Het is een geur die een statement maakt en je zelfvertrouwen versterkt. De combinatie van luxe, kracht, subtiliteit en verfijning zorgt ervoor dat je je zeker en sterk voelt wanneer je deze geur draagt.

Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Koop nu je Xerjoff Shooting Stars Oesel Eau de Parfum en geniet van een luxueuze geurervaring. Bestel online en profiteer van onze snelle levering. Begin vandaag nog met het versterken van je zelfvertrouwen en ontdek de verleidelijkheid van deze unisexgeur.