Xerjoff Shooting Stars Cruz del Sur II Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€214,99)
bol.com (€239,99)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 6:54 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Xerjoff Shooting Stars Cruz del Sur II Eau de Parfum is een unisex geur die perfect is voor het voorjaar en de zomer. De topnoten bestaan uit ananas, appelbloesem, guave en mango, gevolgd door bloemige noten, viooltjesblad en zwarte bes. De basisnoten zijn ceder, melk, muskus, tutti frutti en vetiver. Het is een uitstekend geschenk voor iedereen, ongeacht hun geslacht.

Het is belangrijk om op de juiste manier te parfumeren. Breng de parfum aan op de huid en de kleding. Parfum op de huid heeft de voorkeur, omdat het een direct contact is en het een meer persoonlijke aanpak heeft. Breng het aan op de polsen, achter de oren, in je nek en bij je elleboog. Parfum mag ook op je kleding worden aangebracht, maar zorg ervoor dat je het niet op dezelfde plek aanbrengt als op je huid.

Xerjoff Shooting Stars Cruz del Sur II Eau de Parfum is een speciaal parfum voor speciale gelegenheden. De geur is zacht en subtiel, maar toch krachtig en verleidelijk. Het is een perfecte manier om je persoonlijkheid uit te drukken en een aangename geur te creëren die anderen herinnert aan je aanwezigheid. Laat dus vandaag nog je persoonlijkheid stralen met deze unieke geur!

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€214,99)
bol.com (€239,99)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 6:54 am