Xerjoff Shooting Stars Cruz del Sur I Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , , , , ,

Beschrijving

Xerjoff Shooting Stars Cruz del Sur I Eau de Parfum is een fantastische geur voor heren die perfect is voor de herfst en wintermaanden. Deze sensuele geur heeft topnoten van bergamot, druiven en rum, gemengd met hartnoten van ceder, kaneel, komijn, kruidnagelen en tutti frutti. De basisnoten bestaan uit amber, castoreum, labdanum, leer, mirre, sandelhout en wierook, wat de geur een verwarmend en oriëntaals kruidig aroma geeft. Het is een uitstekend geschenk voor mannen die van krachtige geuren houden.

Het is belangrijk om de juiste manier te weten om dit parfum aan te brengen. Omdat de geur erg sterk is, is het het beste om het aan te brengen op de polsen, achter de oren en op de borst. Door de geur op deze manier aan te brengen, kan het worden verspreid en wordt het niet te sterk. Vergeet niet om het parfum niet te gebruiken op kledingstukken om vervaging te voorkomen.

Xerjoff Shooting Stars Cruz del Sur I Eau de Parfum is een prachtige geur die perfect is voor mannen die van sterk en sensueel houden. De combinatie van verschillende geurnoten geeft een unieke en krachtige geur die zeker indruk zal maken. Als je op zoek bent naar een geschikt geschenk voor een speciale man, dan is dit parfum een perfecte keuze.