Xerjoff Shooting Stars Apollonia Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
beautinow.nl (€0,00)
deloox.nl (€234,99)
bol.com (€237,19)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 5:34 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Xerjoff Shooting Stars Apollonia Parfum is een unisex-geur die perfect geschikt is voor iedereen. Het is een bloemige geur die wordt gedomineerd door de topnoten van witte bloemen. Het hart van deze geur is gericht op orris, wat een extract is van de wortel van de orrisplant. De basisnoten zijn witte muskus die de geur een luxueuze, romige finish geven. Het is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen.

Xerjoff Shooting Stars Parfum komt het beste tot zijn recht wanneer het op de huid wordt aangebracht. Breng een paar druppels aan op de polsen en hals, of in de buurt van de oren, om de geur het beste te laten uitkomen. Deze geur is bijzonder geschikt voor het voorjaar en de herfst, wanneer de temperaturen mild zijn.

Xerjoff Shooting Stars Apollonia Parfum is een elegant en verfijnd parfum dat perfect is voor elke gelegenheid. Deze geur is een ideale combinatie van romigheid en kracht, waardoor het de perfecte geur is voor iedereen. Dit is een perfect cadeau voor elke gelegenheid, van een verjaardag tot een bruiloft. Met deze luxueuze en verleidelijke geur, zal de ontvanger ongetwijfeld verrast zijn.

Verkrijgbaar bij:
beautinow.nl (€0,00)
deloox.nl (€234,99)
bol.com (€237,19)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 5:34 am