Xerjoff Oud Stars Luxor Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€216,83)
bol.com (€270,00)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 4:52 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Xerjoff Oud Stars Luxor Eau de Parfum is een unisex geur die perfect is voor de herfst- en wintermaanden. De topnoten zijn kaneel, kardemom en leer, wat een kruidige, oriëntaalse geur creëert. De hartnoten bestaan uit Atlasceder, mirre, tabak en wierook, die de geur verdiepen en een mysterieuze sfeer creëren. De basisnoten bestaan uit Cambodjaans oudh, cypriol olie (nagarmotha), patchouli en Thais oudh, waardoor een diepe en intensieve geur ontstaat.

Xerjoff Oud Stars Luxor Eau de Parfum is een uitstekend cadeau voor mannen en vrouwen. Het is een stijlvolle en krachtige geur die perfect geschikt is voor elke gelegenheid. Het parfum wordt aanbevolen om op de polsen, achter de oren, op de hals, op de borst en achter de knieën te worden aangebracht.

Xerjoff Oud Stars Luxor Eau de Parfum is een krachtige geur die bestaat uit een unieke combinatie van kruidige en exotische ingrediënten. Het is een perfecte manier om je stijl uit te drukken en je eigen unieke persoonlijkheid te laten zien. Het is een luxueus en verfijnd cadeau voor iedereen die van geuren houdt.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€216,83)
bol.com (€270,00)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 4:52 am