Xerjoff Oud Stars Gao Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€189,89)
bol.com (€189,95)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 8:07 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Beschrijving

Xerjoff Oud Stars Gao Eau de Parfum is een verleidelijke en sensuele geur die perfect is voor elk seizoen. De geur heeft een levensduur van ongeveer 7 uur, wat betekent dat je je er de hele dag door goed zal voelen. De geur is een oriëntaals type, wat betekent dat het een mix is van bloemige, zoete en kruidige geuren.

Het is vooral geschikt voor mannen, maar kan ook door vrouwen gedragen worden. Deze luxueuze geur is geschikt voor mannen van alle leeftijden. Oud Stars Gao Eau de Parfum is het beste te dragen tijdens speciale gelegenheden en bijeenkomsten. De geur is warm en sensueel, waardoor het geschikt is voor zowel dag als avondgelegenheden. Het is een perfecte geur om een grote indruk te maken op de mensen om je heen.

Er zijn verschillende geuren die vergelijkbaar zijn met Oud Stars Gao Eau de Parfum. Een ervan is Xerjoff Oud Stars Lira Eau de Parfum, wat een kruidig en bloemig aroma heeft. Een andere geur die vergelijkbaar is, is Xerjoff Oud Stars Casamorati 1888. Deze geur heeft een mix van kruidige, zoete en houtachtige geuren. Ten slotte is er nog Xerjoff Oud Stars Dhofar Eau de Parfum, wat een mix is van bloemige, kruidige en houtachtige geuren. Elk van deze geuren zal een vergelijkbare lucht creëren als Oud Stars Gao Eau de Parfum.

Al met al is Xerjoff Oud Stars Gao Eau de Parfum een luxueuze sensuele geur die geschikt is voor mannen van alle leeftijden. De geur heeft een levensduur van ongeveer 7 uur, wat betekent dat je er de hele dag door goed zal ruiken. Het is het beste te dragen tijdens speciale gelegenheden en bijeenkomsten. Er zijn verschillende geuren die vergelijkbaar zijn met Oud Stars Gao Eau de Parfum, dus als je op zoek bent naar een vergelijkbare geur, dan weet je waar je moet zoeken.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€189,89)
bol.com (€189,95)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 8:07 am