Xerjoff Oud Stars Fars Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Xerjoff Oud Stars Fars Eau de Parfum is een unisex parfum dat perfect geschikt is voor het herfst- en winterseizoen. Het is een ambergeur met topnoten van bergamot, jeneverstruik en lavendel. Het hart is een mix van ceder, geranium en jasmijn, terwijl de basis bestaat uit ambergris, cypriol olie (nagarmotha), patchouli, sandelhout en vetiver. Het is een uitstekend geschenk voor ieder geslacht, omdat het een zeer unieke en aantrekkelijke geur is.

Het aanbrengen van een parfum is erg belangrijk, omdat de geur hierdoor langer blijft hangen. Het is raadzaam om Xerjoff Oud Stars Fars Eau de Parfum aan te brengen op de polsen, achter de oren, aan de zijkant van de hals en achter de knieën. Dit zijn allemaal warmere plekken op het lichaam, waardoor de geur langer blijft hangen.

Xerjoff Oud Stars Fars Eau de Parfum is een geur die perfect is voor gebruik tijdens de koelere seizoenen. De topnoten van bergamot, jeneverstruik en lavendel geven een frisheid, terwijl de hartnoten van ceder, geranium en jasmijn een warme geur geven. De basisnoten van ambergris, cypriol olie (nagarmotha), patchouli, sandelhout en vetiver geven een zachte, aardse geur.

Xerjoff Oud Stars Fars Eau de Parfum is een zeer unieke en aantrekkelijke geur, die perfect geschikt is voor het herfst- en winterseizoen. Het is een uitstekend geschenk voor ieder geslacht, omdat het een zeer verfijnde en luxe geur is. Het is belangrijk om de parfum aan te brengen op de juiste plekken, waardoor de geur langer blijft hangen. Als je op zoek bent naar een unieke en luxe geur, is Xerjoff Oud Stars Fars Eau de Parfum een perfecte keuze.