Xerjoff Oud Stars Alexandria III Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€255,75)
deloox.nl (€294,99)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 5:00 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Xerjoff Oud Stars Alexandria III Eau de Parfum is een unisexparfum dat perfect geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en warme geur. De parfum is het beste geschikt voor de herfst en wintermaanden, en heeft een oriëntaalse, bloemige geur. De topnoten bestaan uit kaneel, lavendel en palissander- en rozenhout, terwijl de hartnoten bestaan uit Bulgaarse roos, ceder en lelietje-van-dalen. De basisnoten bestaan uit amber, muskus, oudh van Laos, sandelhout, Thais oudh hout en vanille. Xerjoff Oud Stars Alexandria III Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor mannen en vrouwen, en kan het beste aangebracht worden op de polsen, achter de oren en op de borst.

De warme en intense geur van Xerjoff Oud Stars Alexandria III Eau de Parfum is perfect voor mensen die van luxe en elegantie houden. Het is een uitgesproken geur die zeker opvalt. De geur is romantisch, sensueel en verfijnd, en is perfect om elke avond te dragen. Door de subtiele geur van kaneel en lavendel die de topnoten vormen, is de geur ook perfect voor dagelijks gebruik. De krachtige en warme basisnoten van amber, muskus, oudh van Laos, sandelhout, Thais oudh hout en vanille maken de geur compleet. Xerjoff Oud Stars Alexandria III Eau de Parfum is een echte must-have voor iedereen die van luxe en kwaliteit houdt.

Xerjoff Oud Stars Alexandria III Eau de Parfum is een krachtige geur die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en klassieke geur. De geur is zacht en warm, en combineert perfect met het koelere weer van de herfst en wintermaanden. De geur is makkelijk aan te brengen en blijft de hele dag goed hangen. De geur is stijlvol en elegant, en past perfect bij elke gelegenheid. Xerjoff Oud Stars Alexandria III Eau de Parfum is een prachtige en krachtige geur die de perfecte accessoire is voor elke gelegenheid.

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€255,75)
deloox.nl (€294,99)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 5:00 am