Versace Yellow Diamond Eau de Toilette 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Met de Versace Yellow Diamond Eau de Toilette voor dames is het elke dag een feest. Deze frisse en bloemige geur is speciaal ontwikkeld voor de lente- en zomermomenten. De topnoten bestaan uit Amalfi citroen, Bergamot, Neroli (Oranjebloesem) en Peer. Daarnaast bevat de geur Hartnoten zoals Afrikaanse Oranjebloem, Fresia, Mimosa en Waterlelie. De basis wordt gevormd door Amber, Guaiac hout en Muskus. Kortom, de Versace Yellow Diamond Eau de Toilette is een verfijnde bloemengeur met een frisse twist.

De Versace Yellow Diamond Eau de Toilette is de perfecte keuze voor een unieke en krachtige geur. Het is een geur die elke dag in het teken staat van een feest. De frisse topnoten geven je een energieke start van de dag. Daarnaast bevat het Hartnoten die je verleiden tot een romantische, sensuele ervaring. En de basisnoten versterken de bloemige geur en creëren zo een unieke ervaring.

Kortom, met de Versace Yellow Diamond Eau de Toilette zorg je voor een bloemig en fris parfum. Een perfecte combinatie voor lente- en zomermomenten. Laat je verleiden en ervaar de kracht van de Versace Yellow Diamond Eau de Toilette.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com