Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette is een romantische en sensuele geur die perfect geschikt is als geschenk voor vrouwen. Deze geur heeft een bloemige, houtachtige en muskachtige geur die geschikt is voor het lente- en zomerseizoen. Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette is samengesteld uit een aantal unieke ingrediënten, zoals Calone (C10H10O3), framboos, mandarijn, siciliaanse citroen, witte aalbes, fresia, jasmijn, magnolia, oranjebloesem, ambroxan, houtnoten, muskus en patchouli. De geur is zowel warm als sensueel en maakt een vrouw zelfverzekerd en sensueel.

De geur van Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette is zo ontworpen dat het lang aanhoudt. Het is een perfecte geur om overdag te dragen, maar ook in het weekend. Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette is ook ideaal om cadeau te geven aan een dierbare vrouw, omdat de geur een vrouw zal doen voelen alsof ze de belangrijkste persoon in de wereld is. De geur kan worden aangebracht op de polsen, achter de oren, aan de binnenkant van de ellebogen en achter de knieën.

Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette is een perfecte geur voor vrouwen die zich zelfverzekerd en sensueel willen voelen. Het is ook een uitstekend geschenk voor vrouwen, omdat de geur zo ontworpen is dat het lang aanhoudt. De geur is romantisch, sensueel en warm en heeft een bloemige, houtachtige en muskachtige geur die geschikt is voor het lente- en zomerseizoen. Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette is een aangename geur die ervoor zorgt dat een vrouw zich zelfverzekerd en sensueel voelt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€43,27)
bangerhead.nl (€57,90)
douglas.nl (€59,25)
lyko.com (€73,90)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 4:48 am