Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€55,79)
bol.com (€61,81)
douglas.nl (€66,75)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 8:36 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum is een luxe parfum voor dames, dat de perfecte geur heeft voor de lente en de zomer. Het is een bloemig-fruity geurtype met een combinatie van topnoten zoals Granny Smith appel, Klaver, Shisoplant (Japanse Netel), Vergeet-me-nietjes en zwarte bes. De hartnoten zijn Jasmijn, Perzik, Petalia, Roos en Rozenbottel, terwijl de basisnoten Benzoëhars (Styrax Benzoin), Muskus, Patchouli en witte houtsoorten zijn.

Dylan Blue Pour Femme is een uitstekend geschenk voor dames, of voor jezelf. Het is een heerlijke geur die de hele dag blijft hangen en is perfect voor alle gelegenheden. Het is een subtiele geur die niet overheersend is, maar toch in staat om je te laten opvallen.

Het parfum is het beste aan te brengen op de polsen, achter de oren, op de hals en de binnenkant van de ellebogen. Het is ook verstandig om het parfum niet op kleding, sieraden of andere accessoires te spuiten, omdat de geur dan te sterk kan worden.

Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum is verkrijgbaar bij veel parfumerieën en online winkels. Het is een hoogwaardig parfum dat een heerlijke geur heeft en dat de hele dag blijft hangen. Het is een perfect cadeau voor een speciale vrouw in je leven en je kunt er zeker van zijn dat het bij haar in de smaak zal vallen.