Valentino Uomo Born in Roma Eau de Toilette 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Valentino Uomo Born in Roma Eau de Toilette is de perfecte geur voor heren die op zoek zijn naar een frisse, unieke geur. Het is een houtachtig kruidig parfum met minerale noten, viooltjesblad en zout aan de bovenkant, gember en salie in het hart en houtnoten en vetiver in de basis. Het is een uitstekend geschenk voor heren van elk seizoen en het is ideaal om op de polsen of achter de oren te dragen.

De verpakking is een dikke, zwarte glazen fles met een zilveren dop. De fles heeft een kurkdop met een kleine opening om het parfum te doseren. De geur is erg krachtig en heeft een lange duur, waardoor je de hele dag kunt genieten van de heerlijke geur. De geur is ook zeer subtiel en elegant, waardoor het perfect is voor zowel informele als formele gelegenheden.

Valentino Uomo Born in Roma Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat een krachtige, mannelijke geur heeft. De geur is fris en uniek en het is een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar een parfum dat hun persoonlijkheid benadrukt. Het is ook een grote hit bij vrouwen die op zoek zijn naar een mannelijke geur. Als je op zoek bent naar een krachtig, uniek parfum, dan is Valentino Uomo Born in Roma Eau de Toilette de perfecte optie voor jou.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com