Trussardi Riflesso Blue Vibe Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€32,79)
bol.com (€38,99)
douglas.nl (€64,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 3:48 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Trussardi Riflesso Blue Vibe Eau de Toilette is een prachtige geur voor heren die geschikt is voor alle seizoenen. Het is een oriëntaalse, houtachtige geur die begint met topnoten van davana, rum en yuzu (Japanse citroen). De hartnoten zijn artemisia dracunculus, geranium en hazelnoot. De basisnoten zijn amberhout, leer en tabak. Deze geur is een uitstekend cadeau voor mannen en is zeker een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren.

De geur van Trussardi Riflesso Blue Vibe Eau de Toilette is uniek en intrigerend. De frisse topnoten van yuzu en davana maken een opvallend contrast met de kruidige hartnoten van artemisia dracunculus en geranium. De basisnoten van leer, tabak en amberhout geven de geur een intense, aantrekkelijke diepte. De geur is zowel fris als kruidig en geeft een gevoel van luxe en stijl.

Trussardi Riflesso Blue Vibe Eau de Toilette is een geur die gemakkelijk te dragen is. Het is ideaal om te dragen tijdens een avondje uit of een zakelijke gelegenheid. Breng het aan op de polsen en achter de oren om de geur intenser te maken. Probeer ook het aan te brengen in de knoopsgaten van een overhemd of in het kraagje van een jasje om de geur te laten blijven hangen.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€32,79)
bol.com (€38,99)
douglas.nl (€64,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 3:48 am