Trussardi My Name Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
superwinkel.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Trussardi My Name Eau de Parfum is een moderne, frisse geur met een sensueel kantje. De parfum is ideaal voor gebruik in het voorjaar en de zomer, aangezien de geur fruitig en bloemig is. De geur is een mix van citroen, mandarijn, peer, jasmijn, roos en vanille en heeft een levensduur van ongeveer 8 uur.

Het parfum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, maar het is vooral geschikt voor jongere leeftijdsgroepen van 1830 jaar. Trussardi My Name Eau de Parfum is ideaal voors ochtends ofs middags, als je je fris en fruitig wil voelen. Het is perfect om te dragen naar feestjes, borrels of een avondje uit. De geur is fris en fruitig, en geeft je een energieke boost.

Het parfum heeft een mix van bloemige en zoete geurstoffen, zodat je je zelfverzekerd en gelukkig voelt. Er zijn verschillende soortgelijke parfums op de markt die vergelijkbaar zijn met Trussardi My Name Eau de Parfum.

Bijvoorbeeld, Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette is een mix van frisse citrusnoten en bloemige geuren. Hugo Boss The Scent For Her is een mix van exotische noten zoals abrikoos, oranjebloesem en vanille. Gucci Bloom Acqua di Fiori is een frisse, bloemige geur met hints van grapefruit, jasmijn en tuberoos. Trussardi My Name Eau de Parfum is een frisse en fruitige geur die perfect is voor het voorjaar en de zomer.

Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, vooral voor jongere leeftijdsgroepen. Het is ideaal om te dragen naar feestjes, borrels of een avondje uit. Er zijn ook veel andere geuren op de markt die vergelijkbaar zijn met deze parfum.