Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum is een perfecte geschenk voor dames. Het is een frisse, bloemige geur die een eerbetoon is aan de schoonheid van de natuur. De geur heeft een chypre stijl met topnoten van koenjit (geelwortel) en Sichuan peper, een hart van Bulgaarse roos, Mei roos en Turkse roos en een basis van patchouli en tonkaboon. De geur is het meest geschikt voor de lente, herfst en winter en het is een uitstekend cadeau voor vrouwen van alle leeftijden.

Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum is een licht, aangenaam parfum dat een subtiele en verfijnde geur afgeeft. Het is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook geschikt voor speciale gelegenheden. Het parfum dient aangebracht te worden op de polsen, achter de oren, achter de knieën en in de holte van de elleboog. De geur is verfijnd en subtiel, waardoor het een goede keuze is voor alle gelegenheden.

Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum is een geur die is gemaakt om te behagen. Het combineert subtiele bloemige noten met een frisse citrusachtige geur. De geur is zo ontworpen dat het zowel zacht als intens is, waardoor het een verfijnde geur is die perfect is voor elk moment. Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een verfijnd parfum met een subtiele geur.