Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€154,99)
bol.com (€155,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:20 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn Eau de Parfum is een unisex parfum dat perfect past bij de herfst- en winterseizoenen. De geur is amberhoutachtig en heeft topnoten van harsen, snoepnoten en viooltjes, hartnoten van ambergris, iris en sandelhout en basisnoten van muskus en Peru balsem. Het is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen.

Het parfum kan op verschillende plaatsen worden aangebracht. Aan de binnenkant van de polsen, achter de oren en op de borst zijn goede plekken om het aan te brengen. Hierdoor verspreidt het parfum zich het beste. Het is belangrijk om niet te veel te gebruiken, omdat het anders de geur van de parfum kan veranderen.

Stéphane Humbert Lucas 777 Khôl de Bahreïn Eau de Parfum is een luxe parfum dat een subtiele, maar toch krachtige geur afgeeft. De geur is warm, kruidig en fris en past goed bij elke gelegenheid. Het is een parfum dat zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden en dat zeker een geweldig geschenk is voor iedereen die van parfum houdt.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€154,99)
bol.com (€155,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:20 am