Shiseido Ginza Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een verfrissende en vrouwelijke geur, dan is Shiseido Ginza Eau de Parfum de perfecte keuze. Deze geur is perfect voor de lente en heeft een bloemig fruitig geurtype. De topnoten bestaan uit granaatappel en roze peper, terwijl de hartnoten fresia, jasmijn, magnolia en orchidee zijn. De basisnoten zijn hinoki (cipres), patchouli en sandelhout.

De geur is zo samengesteld dat het je een gevoel van luxe en romantiek geeft. Het is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een verleidelijke en zelfverzekerde geur. Shiseido Ginza Eau de Parfum heeft een vrouwelijk en elegant karakter, waardoor het een unieke geur is die je overal kunt dragen.

De geur is ontworpen om je innerlijke kracht te versterken en je te inspireren om je dromen na te jagen. Het is een geur die je voorziet van een verleidelijke, vrouwelijke en stijlvolle uitstraling. De geur is verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt krijgen die bij je past.

Shiseido Ginza Eau de Parfum is een must-have voor iedere vrouw die op zoek is naar een geur die haar verleidt, inspireert en versterkt. De geur is zo samengesteld dat hij perfect is voor iedereen die op zoek is naar een romantische, verleidelijke en vrouwelijke geur.

Met Shiseido Ginza Eau de Parfum kies je voor een geur die je verleidt, inspireert en je innerlijke kracht versterkt. De bloemig fruitige geur is perfect voor de lente en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een vrouwelijke, verleidelijke en stijlvolle geur.