Shiseido Ever Bloom Ginza Flower Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€56,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 4:46 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower Eau de Parfum is een lentegeur, geschikt voor dames. De geur is bloemig met topnoten van lotus en viooltje. De hartnoten bestaan uit gardenia en oranjebloesem. De basisnoot bestaat uit muskus, patchouli en witte amber. Deze geur is een uitstekend geschenk voor dames en kan worden aangebracht op polsen, hals en achter de oren.

Deze parfum is ontwikkeld door de Japanse cosmeticareus Shiseido. Het is een licht, bloemig aroma dat perfect is voor de lente. De topnoten bestaan uit lotus en viooltje, beide bloemen die herinneren aan de lente. De lotus heeft een fris, fruitig aroma en het viooltje heeft een warme, zoete geur. Deze twee noten creëren een vrolijke, luchtige geur.

De hartnoten bestaan uit gardenia en oranjebloesem. Gardenia is een bloem met een verfijnde, zoete geur. De oranjebloesem heeft een zachte, fruitige en bloemige geur. De combinatie van deze twee noten creëert een bloemig, zoet aroma. De basisnoot bestaat uit muskus, patchouli en witte amber. De muskus heeft een diepe, zachte en zoete geur, terwijl patchouli een zoete, kruidige geur heeft. De witte amber heeft een warme, zoete geur, die een vleugje romantiek toevoegt aan deze heerlijke geur.