Salvatore Ferragamo Incanto Bloom (2014) Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Incanto Bloom is een verfijnde en bloemige eau de toilette van Salvatore Ferragamo. Met deze geur kom je het hele jaar rond uit de voeten, maar het schittert echt tijdens de zomer en warmere dagen van de lente. Het heeft een lange levensduur, waardoor je er de hele dag van kunt genieten.

Het geurtype is bloemig, met subtiele hints van citrus. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor het een perfect cadeau voor beide is. Het is een geweldige geur om te dragen tijdens een speciale gelegenheid of gewoon een avond uit. Het is ook geschikt voor jonge mensen, omdat het een frisse en levendige geur is. Het is een geur die heel gemakkelijk te combineren is met andere parfums.

Het is vergelijkbaar met parfums zoals Versace Bright Crystal, Dior Hypnotic Poison en Hugo Boss Deep Red.

Het is een goed idee om je Incanto Bloom aan te brengen op warme plekken zoals je polsen, achter je oren en achter je knieën. Het is ook een goed idee om je geur te combineren met een lichte bodylotion om de geur langer vast te houden.

In het algemeen is Incanto Bloom een verfijnde en frisse geur met bloemige invloeden. Het is een geweldige geur om te dragen tijdens speciale gelegenheden of gewoon voor een avond uit. Het is ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor het een perfect cadeau voor beide is.