Salvatore Ferragamo Ferragamo Eau de Toilette 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Salvatore Ferragamo Ferragamo Eau de Toilette is een heerlijk parfum voor heren. Het is perfect voor het hele jaar, met frisse topnoten van bergamot, citroen en salie, en diepe hartnoten van ceder, leer en viooltjesblad. De basisnoten bestaan uit eikenmos, muskus en vetiver, waardoor dit parfum een fluweelachtige, warme en aangename geur heeft. Het is een uitstekend geschenk voor mannen van alle leeftijden en het maakt een perfecte indruk bij elke gelegenheid.

Het parfum moet op de juiste plekken worden aangebracht om het effect ervan te versterken. Breng het aan op de polsen, achter de oren, op de hals en aan de binnenkant van de ellebogen. Deze techniek zorgt ervoor dat de geur de hele dag verspreid wordt en dat hij je omgeving verfijnt. Het is ook een geweldige manier om de kracht en duurzaamheid van de geur te verhogen.

Salvatore Ferragamo Ferragamo Eau de Toilette is een luxueus parfum dat een verfijnde, aangename en frisse geur uitstraalt. Het is een geweldige optie voor mannen die op zoek zijn naar een krachtige, deugdelijke geur die de hele dag meegaat. Het is een uitstekend geschenk voor mannen van alle leeftijden en het maakt een perfecte indruk bij elke gelegenheid.