Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Eau de Parfum Limited edition 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Eau de Parfum is een Limited Edition damesparfum dat perfect is voor de herfst- en winterseizoenen. De oriëntaals bloemige geur bevat topnoten van Campari, Rozemarijn en Zwarte bes, hartnoten van Arabische Jasmijn (Sambac), Mate en Rabarber en basisnoten van Ambroxan, Sandelhout en Tahitiaanse vanille. Deze geur is een uitstekend geschenk voor vrouwen en is geschikt voor elke gelegenheid. Het parfum kan worden aangebracht op de hals, polsen en decolleté om de geur te laten blijven hangen.

De geur van Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Eau de Parfum is een mix van verleidelijke, zoete aroma’s, die de perfecte balans vinden door de scherpere noten. De topnoten bestaan uit Campari, Rozemarijn en Zwarte bes, die samen een frisse, bloemige geur creëren. Het hart is een romige afwerking met Arabische Jasmijn (Sambac), Mate en Rabarber. De basisnoten van Ambroxan, Sandelhout en Tahitiaanse vanille zorgen voor de verleidelijke, zoete geur die blijft hangen.

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Eau de Parfum Limited Edition damesparfum is de perfecte combinatie van frisheid en zoetheid. Het is een perfect cadeau voor vrouwen en is geschikt voor elke gelegenheid. De geur blijft lang hangen wanneer het op de juiste plekken wordt aangebracht, zoals de hals, polsen en decolleté. Laat de verleidelijke, bloemige geur van deze Limited Edition parfum voor altijd een indruk maken.