S.Oliver Selection for Men Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
parfumania.nl (€12,95)
bol.com (€29,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 5:11 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

S.Oliver Selection for Men Eau de Toilette is een perfect geschenk voor heren. Het heeft een aromatisch kruidige geur die zich kenmerkt door de frisse topnoten van basilicum, mandarijn en salie. Deze komen samen met het klaver, nootmuskaat en roos in het hart. De basisnoten bestaan uit eikenmos, guaiac hout, patchouli en vetiver. Deze intensieve geur is geschikt voor alle seizoenen, waaronder lente, herfst en winter.

Het parfum is op verschillende plaatsen te gebruiken. De beste manier om te genieten van de geur is het aanbrengen op de drukste punten van het lichaam zoals de binnenkant van ellebogen, achter de oren, achter de knieholtes en op de polsen. Door deze punten te parfumeren kunnen de geuren optimaal verspreid worden. Het parfum is ook geschikt om op te sprayen in de kledingkast. Hierdoor zal de hele kast de heerlijke geur verspreiden.

S.Oliver Selection for Men Eau de Toilette is een perfect cadeau voor heren. Niet alleen zal de geur blijven hangen, maar ook de krachtige en intense geur zal de hele dag uitstralen. Ook voor de liefhebbers van kruidige, aromatische parfums is dit een uitstekende keuze. Door het aanbrengen op drukke punten van het lichaam zal de geur de hele dag te ruiken zijn. S.Oliver Selection for Men Eau de Toilette is een uitstekende geurstof en een geweldig cadeau voor heren.

Verkrijgbaar bij:
parfumania.nl (€12,95)
bol.com (€29,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 5:11 am