Rochas Man Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Rochas Man Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect is voor het herfst- en winterseizoen. De topnoten van bergamot en lavendel zijn zoete aroma’s die een zachte, frisse achtergrond bieden. Hartnoten zoals capuccino, ceder uit Virginia, framboos, jasmijn en lelietje-van-dalen voegen een kruidige, verleidelijke toon toe. De basisnoten van amber, patchouli, sandelhout en vanille maken de geur af met een verwarmend, aardse aroma. Dit is een uitstekend cadeau voor mannen.

Rochas Man Eau de Toilette geeft je een onmiddellijk gevoel van luxe. Het is een geur die charmant en stijlvol is, waardoor je je zelfverzekerd en sexy voelt. Breng het parfum aan op je polsen, achter je oren, op je sleutelbeen en je nek. Deze plaatsen helpen de geur de hele dag verspreiden.

Rochas Man Eau de Toilette is een heerlijk verfijnde geur die perfect is voor mannen die op zoek zijn naar een luxueuze, houtachtig kruidige geur. Het is een luxe cadeau voor mannen die stijlvol en sexy willen zijn. De geur is zo ontworpen dat deze de hele dag verspreid blijft. Breng het aan op de bovengenoemde plaatsen en ervaar de magie van Rochas Man Eau de Toilette.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€28,49)
parfumania.nl (€34,95)
douglas.nl (€36,95)
bol.com (€37,60)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 4:46 am