Reminiscence Rem Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€35,89)
bol.com (€35,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 10:06 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Reminiscence Rem Eau de Parfum is een unisex parfum dat ideaal is voor gebruik in de lente en zomer. Het heeft een bloemige aquatische geur, waardoor het perfect is voor gebruik wanneer je van avontuur wilt gaan. De topnoten zijn waterachtige noten, die worden gevolgd door bloemige noten en tonkaboon en vanille als basisnoten.

De parfum kan overal aangebracht worden waar je wilt. Of het nu je polsen, nek, decolleté of achter je oren zijn, waar je ook de parfum aanbrengt, de geur zal je de hele dag bijblijven. Dankzij de verfrissende aquatische geur, zal je je fris en energiek voelen en ben je klaar om van alles te ondernemen.

De voordelen van Reminiscence Rem Eau de Parfum zijn duidelijk. Het is een licht parfum dat gemakkelijk aan te brengen is, waardoor het een perfecte keuze is voor elke dag. Het heeft ook een goede houdbaarheid, waardoor je het de hele dag kunt dragen zonder dat de geur vervaagt. Het is ook een unisex parfum, waardoor het perfect is voor zowel mannen als vrouwen.

Reminiscence Rem Eau de Parfum zal je zeker een fris en energiek gevoel geven. De frisse aquatische geur, samen met de bloemige noten, zorgt voor een verkwikkende ervaring. Bovendien is het een unisex parfum, waardoor iedereen het kan dragen. Dus als je op zoek bent naar een frisse lente- en zomerparfum, dan is Reminiscence Rem Eau de Parfum de perfecte keuze.

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€35,89)
bol.com (€35,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 10:06 am