Reminiscence Patchouli Blanc Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Reminiscence Patchouli Blanc Eau de Parfum is een unisex geur die perfect is voor elk seizoen. De topnoten bestaan uit aldehyden en steranijs, waardoor het een frisse en bloemige geur is. De hartnoten bestaan uit hagedoorn en poederachtige noten, waardoor het een kruidig en sensueel aroma heeft. Basisnoten bestaan uit amber, patchouli, sandelhout en witte musk, waardoor de geur warm en romig is. Reminiscence Patchouli Blanc Eau de Parfum is een uitstekend cadeau voor mannen en vrouwen. Het is een perfecte geur om aan te brengen op de polsen, achter de oren, in de hals en in de binnenkant van de ellebogen.

De geur is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu naar een informele of formele gelegenheid gaat, deze geur zal je helpen om er stijlvol uit te zien. De geur is ook perfect voor een dagje winkelen of een avond uit met vrienden. Het is een geur die zowel subtiel als krachtig is. De geur is niet te overweldigend, maar heeft toch voldoende kracht om je te laten opvallen.

Reminiscence Patchouli Blanc Eau de Parfum is een geur die je in je collectie moet hebben. Het is een geur die je altijd zult dragen, of je nu gaat werken, uitgaan of gewoon thuis bent. Het is een geur die je een gevoel van luxe en ontspanning geeft. Het is een geur die je zal laten opvallen, zowel door mannen als vrouwen. Als je op zoek bent naar een geur die je kunt dragen voor vrijwel elke gelegenheid, dan is Reminiscence Patchouli Blanc Eau de Parfum een perfecte keuze.