Rasasi Maa Arwaak For Her Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Rasasi Maa Arwaak For Her Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Deze geur is het perfecte cadeau voor lente- en herfstseizoenen. De subtiele bloemige noten met cranberry, roze peper en tamarinde zijn een perfecte combinatie voor deze geur. Cacao dop, koffie bloesem, roos en viooltje worden als hartnoten gebruikt om een prachtig aroma te creëren. Massoia lactone, patchouli en vanille vormen de basis van de geur en geven een zoete gourmand-afwerking.

De geur van Rasasi Maa Arwaak For Her Eau de Parfum is subtiel, vrouwelijk en romantisch. Het is perfect om te dragen tijdens speciale gelegenheden en zal je zeker de aandacht trekken. Het is ook een goede geur om te dragen tijdens een avondje uit of een dagje uit. De geur moet op de polsen, achter de oren, aan de binnenkant van de ellebogen en achter de knieën worden aangebracht om de geur het beste te laten uitkomen.

Rasasi Maa Arwaak For Her Eau de Parfum is een unieke en aantrekkelijke geur die je zelfvertrouwen geeft. Het is een geweldig cadeau voor een bijzondere gelegenheid of als verjaardagsgeschenk. De geur is zo sterk dat het urenlang blijft hangen. Het is een prachtige verzameling van aroma’s die je een gevoel van luxe en verfijning geven. Deze geur is zeker een must-have voor elke vrouw die een klassieke en verfijnde geur wil.