Ptisenbon Tartine Et Chocolate Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€38,49)
bol.com (€45,49)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:35 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Ptisenbon Tartine et Chocolat Eau de Toilette is een vrouwelijke geur die perfect geschikt is voor de lente en de zomer. De geur is bloemig en groen met topnoten van citroen, galbanum en sinaasappel, hartnoten van jasmijn, kamperfoelie en lelietje-van-dalen, en basisnoten van amber, Braziliaans rozenhout, eikenmos en muskus. Het is een uitstekend cadeau voor vrouwen en een mooie geur om te dragen tijdens de zomermaanden.

Hoe te gebruiken – Ptisenbon Tartine et Chocolat Eau de Toilette is gemakkelijk te gebruiken. Het parfum moet op de gevoeligste delen van je lichaam worden aangebracht, zoals achter je oren, in je hals, op je polsen en achter je knieën. Deze plekken geven de geur de beste kans om te blijven hangen. Vergeet niet om het parfum te mengen met je huid door het te verdunnen met je vingers, zodat het gemakkelijker opgenomen wordt.

Voordelen – Ptisenbon Tartine et Chocolat Eau de Toilette heeft veel voordelen. Het heeft een zachte, maar toch krachtige geur die het hele jaar door gedragen kan worden. Het is ook een licht parfum, waardoor het niet overheersend is. Bovendien is het parfum langer houdbaar dan veel andere parfums, waardoor je er langer van kunt genieten.

Conclusie – Ptisenbon Tartine et Chocolat Eau de Toilette is een perfect geschenk voor vrouwen van alle leeftijden. Het is een bloemig, groen parfum met een zwoele, maar krachtige geur. Het parfum is gemakkelijk aan te brengen op de gevoeligste delen van je lichaam en het heeft veel voordelen, waaronder een lange houdbaarheid.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€38,49)
bol.com (€45,49)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:35 am