Prada Infusion D’Iris Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
bol.com (€76,94)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:16 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Prada Infusion D’Iris Eau de Parfum is een heerlijke geur die perfect is voor het lente seizoen. De topnoten bestaan uit Afrikaanse oranjebloem, Mandarijn, Neroli (Oranjebloesem) en Sinaasappel wat de geur fris en fruitig maakt. De hartnoten zijn Galbanum (Gomhars), Iris en Mastiekhars, wat een bloemige en houtachtige geur geeft. De basisnoten zijn Benzoine, Ceder uit Virginia, Vetiver en Wierook, wat de geur van deze Eau de Parfum afrondt. Prada Infusion D’Iris Eau de Parfum is daarom uitstekend geschikt voor dames.

Deze Eau de Parfum is ideaal om aan te brengen op de polsen, achter de oren en op de borst. Deze plekken zijn warmtegevoelig waardoor de geur de hele dag kan blijven hangen. De geur is subtiel en verfijnd, waardoor het een perfecte geur is om elke dag te dragen. Prada Infusion D’Iris Eau de Parfum is daarom een perfect cadeau om te geven aan een vriendin, moeder of zus.

Prada Infusion D’Iris Eau de Parfum is een verfrissende, bloemige geur met een zachte, houtachtige ondertoon. De topnoten zijn fris en fruitig, de hartnoten geven een bloemige geur en de basisnoten ronden de geur af. Het is een uitstekende geur die geschikt is voor elke dag en die perfect is voor het lente seizoen. Prada Infusion D’Iris Eau de Parfum is daarom een geweldig cadeau om te geven of om te krijgen.