Porsche Design 180 Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

lyko.com (€60,90)
bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 9:57 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Porsche Design 180 Eau de Toilette is een herengeur die perfect is voor de lente- en zomermomenten. Het is een houtachtig kruidig parfum met een mix van frisse topnoten, zoals ananas, citroen, grapefruit, kardemom en sinaasappel. Het heeft ook warme hartnoten, zoals koffie, peper en scharlei, en basisnoten van ceder, vanille en vetiver. Deze geur is perfect om aan te brengen op de polsen en achter de oren, maar ook op de borst, de hals en het decolleté.

Met de Porsche Design 180 Eau de Toilette krijg je veel complimentjes van je omgeving. Deze geur heeft een fris, zomers karakter, waardoor je er helemaal klaar voor bent om de dag door te komen. Bovendien is het goedkoop en vind je hier de goedkoopste prijs.

De Porsche Design 180 Eau de Toilette is een geur die je je hele leven bij je kunt dragen. Het heeft een licht en fris aroma, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Ook is het een geur die je je hele dag bij je kunt dragen, zonder dat hij vervaagt.

Al met al is de Porsche Design 180 Eau de Toilette een heerlijke geur die je je hele leven bij je kunt dragen. Je krijgt veel complimentjes van je omgeving en je vindt hier de goedkoopste prijs. Geniet van de frisheid van deze geur en breng het aan op je polsen, achter je oren, je borst, je hals en je decolleté.

Verkrijgbaar bij:

lyko.com (€60,90)
bol.com
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 9:57 am