Paco Rabanne Lady Million Empire Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Paco Rabanne Lady Million Empire Eau de Parfum is een geweldige geur voor vrouwen die op zoek zijn naar een fruitige, bloemige en chypre geur. De topnoten van neroli, rode bessen en sinaasappel geven de geur een vrolijke, fruitige start. De hartnoten van magnolia, mirabelle pruim, oranjebloesem en schijnhulst maken de geur bloemig, zacht en romantisch. Ten slotte zorgen de basisnoten van cognac, patchouli en witte muskus voor een warme, sensuele finish. Dit is een uitstekend cadeau voor dames, vooral geschikt voor de lente, herfst en winter. De geur kun je het beste aanbrengen op de polsen, achter de oren, aan de binnenkant van de ellebogen en achter je knieën.

De verpakking is een prachtige, gouden fles met een kunstig gedetailleerde bodem die lijkt op een koninginnekroon. De kleuren en patronen zijn zo geschikt dat het een luxe uitstraling heeft en de naam versterkt deze luxe. De geur zelf bevat de perfecte balans tussen fruitig, bloemig en chypre. Het is een combinatie van exotische bloemen, zoete fruitige noten en een warm hart van cognac en patchouli. De geur is perfect voor elke gelegenheid, van een avondje uit of een speciale gelegenheid tot een dagje in de stad.

Paco Rabanne Lady Million Empire Eau de Parfum is een prachtige geur die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar een fruitige, bloemige en chypre geur. De geur is lekker, sensueel en heeft een luxe uitstraling. De verpakking is ook prachtig en heeft een kunstig gedetailleerde bodem die lijkt op een koninginnekroon. Het is een perfect cadeau voor dames, vooral geschikt voor de lente, herfst en winter. Breng de geur aan op de polsen, achter de oren, aan de binnenkant van de ellebogen en achter je knieën.

Verkrijgbaar bij:
lookfantastic.nl (€68,45)
bol.com (€68,45)
lyko.com (€69,20)
deloox.nl (€73,69)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 3:35 am