Orto Parisi Brutus Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€144,89)
bol.com (€161,69)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 7:12 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Orto Parisi Brutus Eau de Parfum is een unisex parfum dat perfect is voor de lente, herfst en winter. Het heeft een aromatisch fougere geurtype dat bestaat uit bergamot, rode mandarijn, geranium, lavendel, roos, amber, ceder, eikenmos, labdanum, muskus en patchouli. Dit is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen omdat het een unisex parfum is.

Orto Parisi Brutus Eau de Parfum is het best te dragen op plekken zoals je polsen, achter je oren, op je nek, borst en decolleté. Het parfum zal je een fris en aangenaam gevoel geven waar je ook bent. Het is ook een goed idee om het parfum aan te brengen in de lucht voor een subtiele geur die je kunt uitstralen waar je ook gaat.

Als je op zoek bent naar een perfect geschenk voor een speciale persoon, dan is Orto Parisi Brutus Eau de Parfum echt het overwegen waard. De geur is fris, aangenaam en het is unisex, dus het is geschikt voor iedereen. De topnoten, hartnoten en basisnoten geven het een heerlijke, aantrekkelijke geur die zeker zal worden gewaardeerd.

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€144,89)
bol.com (€161,69)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 7:12 am