Nishane Wulong Cha Extrait de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Nishane Wulong Cha Extrait de Parfum is een unisex parfum die het best geschikt is voor de lente en de zomer. De geur is aromatisch groen met een combinatie van bergamot, lychees, mandarijn, sinaasappel, nootmuskaat, thee, muskus en vijg. Het is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen.

Het is belangrijk om de parfum op de juiste manier aan te brengen. Spray de parfum op de gebieden waar het bloed dichtbij de huid stroomt, zoals de binnenkant van de polsen, op de ellebogen en achter de oren. Hierdoor verspreidt de geur zich goed en blijft langer hangen. Vermijd het aanbrengen van parfum op gesloten gebieden zoals de kledingstukken, aangezien de geur hierdoor minder intens wordt.

Met de Nishane Wulong Cha Extrait de Parfum kan je je persoonlijkheid laten spreken. De geur is een mix van verschillende noten, waarvan elke noten zijn eigen kenmerken heeft. De bergamot en mandarijn noten geven een licht zuurtje, terwijl de sinaasappel een zoete en frisse smaak heeft. De nootmuskaat, thee en muskus noten geven een warmere, houtachtige smaak. De vijg noten geven de geur een zoete en fruitige toon.

De Nishane Wulong Cha Extrait de Parfum is een goede manier om je persoonlijkheid te laten spreken. De geur is fris, fruitig, warm en houtachtig. Het is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen. Zorg ervoor dat je de parfum op de juiste manier aanbrengt om ervoor te zorgen dat de geur langer blijft hangen.