Nishane Suède et Safran Extrait de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Nishane Suède et Safran Extrait de Parfum is een unisex parfum die perfect is voor de herfst en winter. Het heeft een leerachtige geur met muskus-ambrette, saffraan en gember als topnoten. Het hart heeft suede en het basis heeft karwijzaad en muskus. Het is een uitstekend cadeau voor mannen en vrouwen. Nishane Suède et Safran Extrait de Parfum is een heerlijke geur die perfect is voor elke gelegenheid.

Het parfum is licht en subtiel, maar heeft een intense geur die de hele dag blijft hangen. Het is perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Dankzij de verschillende geurnoten is het parfum zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. Het is verkrijgbaar in een 20ml fles, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Nishane Suède et Safran Extrait de Parfum is ook makkelijk aan te brengen door het op de pols, het decolleté en achter de oren aan te brengen.

Het parfum is een uitstekende keuze voor het geven van een cadeau. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en heeft een lange houdbaarheid. Bovendien is het verkrijgbaar in een luxe fles met een stijlvol design. Nishane Suède et Safran Extrait de Parfum is dus een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Het is een mooi en stijlvol cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.