Nishane Ambra Calabria Extrait de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Nishane Ambra Calabria Extrait de Parfum is een unisex parfum die ideaal is voor de lente en de zomer. Het heeft een aromatisch kruidige geur die bestaat uit bergamot, galbanum (gomhars) en groene bladeren in de topnoten. In de hartnoten zitten jasmijn, koriander en in de basisnoten amber, muskus en vanille. Deze parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen en mannen, die van een lichte, frisse en zachte geur houden.

Het parfum is voornamelijk bedoeld voor bijzondere gelegenheden, omdat de geur uniek en fris is. De parfum is ook een goede keuze voor dagelijks gebruik, omdat de geur niet al te overheersend is. Het is ook een goed idee om het te gebruiken in combinatie met andere geuren of parfums. Om een goed resultaat te krijgen, adviseren wij om het parfum op de polsen en achter de oren aan te brengen.

De Nishane Ambra Calabria Extrait de Parfum is een unisex parfum met een aromatisch kruidige geur. Het is een uitstekend geschenk voor zowel vrouwen als mannen die van een licht, fris en zacht geurtje houden. Het parfum is voornamelijk bedoeld voor speciale gelegenheden en is ook een goede keuze voor dagelijks gebruik. Om een goed resultaat te krijgen, adviseren wij om het parfum op de polsen en achter de oren aan te brengen.