Nina Ricci Nina Fleur Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

deloox.nl
superwinkel.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Nina Ricci Nina Fleur Eau de Toilette is een frisse, bloemige en fruitige damesgeur voor de lente en de zomer.
Het bevat topnoten van Granny Smith appel en Italiaanse citroen, hartnoten van Neroli en Oranjebloesem en basisnoten van ceder en witte muskus.

Nina Ricci Nina Fleur Eau de Toilette kan op verschillende manieren worden aangebracht. Aanbrengen op de polsen, achter de oren, in de hals en aan de binnenkant van de ellebogen is een goede manier om de geur af te geven. Het is ook een goed idee om de geur in een haardroger te vernevelen voor een meer subtiele geur.

Nina Ricci Nina Fleur Eau de Toilette heeft veel voordelen. Het is een lekkere, frisse geur die perfect is voor de lente en zomer. Het is ook makkelijk om aan te brengen, vervaagt niet snel en vervaagt naar een subtiel aroma dat lange tijd aanhoudt. De unieke combinatie van fruitige en bloemige tonen maakt het een geweldige geur die makkelijk kan worden gecombineerd met andere geuren.

Nina Ricci Nina Fleur Eau de Toilette biedt een licht, fris aroma dat perfect is voor de lente en zomer. De combinatie van fruitige en bloemige tonen maakt het een unieke geur waarmee je je mooi en verzorgd kunt voelen. Het is ook eenvoudig aan te brengen, heeft een lange duur en vervaagt naar een subtiele geur. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een frisse, subtiele geur die lange tijd aanhoudt.