Nina Ricci L’ Air Du Temps Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , , , ,

Hartnoten

, , , , , , , , ,

Basisnoten

, , , , , , , ,

Beschrijving

Kom genieten van de luxe van Nina Ricci L’ Air Du Temps Eau de Parfum, een bloemig parfum voor dames perfect voor de lente. De topnoten van aldehyden, anjer, bergamot, Braziliaans rozenhout, neroli (oranjebloesem), perzik en roos zorgen voor een frisse, bloemige geur. De hartnoten van anjer, gardenia, jasmijn, kruidnagelen, orchidee, orris wortel (Iris Germanica), roos, rozemarijn, viooltje en ylang-ylang zorgen voor een intense, bloemige geur. Verder bevat het parfum basisnoten van amber, benzoine, ceder, eikenmos, iris, muskus, sandelhout, specerijen, vetiver en amber.

Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs? Kijk dan op Beste Parfums. Hier vind je altijd de laagste prijs!

Weet je niet precies hoe je parfum aanbrengt? Geen probleem. Breng het aan op je polsen, hals en achter je oren. Deze plaatsen zijn de warmste plekken op je lichaam, waardoor de geur intenser wordt. Breng het met kleine druppels aan, zodat je het subtiele parfum kunt ervaren. Breng ook wat meer aan op de plekken waar je het meeste zweet, zodat het parfum langer blijft hangen.

Nina Ricci L’ Air Du Temps Eau de Parfum is een luxe parfum perfect voor de lente. Geniet van de frisse, bloemige geur en ervaar de luxe van het parfum. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs? Kijk dan op Beste Parfums. Breng het aan op de warmste plekken op je lichaam en geniet van de luxe van het parfum.