Narciso Rodriguez Poudree Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Narciso Rodriguez Poudree Eau de Parfum is een bloemig houtachtig muskusparfum dat geschikt is voor dames in elk seizoen. De topnoten bestaan uit Bulgaarse roos, jasmijn en oranjebloesem, waardoor de geur zacht en verfijnd is. De hartnoten zijn muskus, wat dit parfum een volle, verleidelijke geur geeft. De basisnoten zijn ceder, cumarine, patchouli en vetiver, waardoor de geur verblijft. Dit parfum is de perfecte gift voor dames van alle leeftijden.

Het aanbrengen van Narciso Rodriguez Poudree Eau de Parfum is eenvoudig. Spray het parfum in een wolk op uw polsen en hals. Breng het parfum aan op de warmste plekken van uw lichaam, zoals de huid achter uw oren en op uw borst. Door deze techniek kunt u de geur verlengen. Vergeet ook niet dat uw haar en kleding de geur kunnen absorberen, dus spray het ver van uw hoofd en kleding.

Narciso Rodriguez Poudree Eau de Parfum is een verfijnde, elegante geur die geschikt is voor elke gelegenheid. Het is de perfecte gift voor dames van alle leeftijden, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke gelegenheid. Dankzij deze geur zal de persoon die je liefhebt zich specialer voelen en zich hedendaags en verfijnd voelen. Aarzel dus niet om deze geur te kopen en de persoon die je liefhebt te verrassen met een prachtig cadeau.