Narciso Rodriguez Cristal Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Narciso Rodriguez Cristal Eau de Parfum is een heerlijke bloemige geur die zowel geschikt is voor de lente als de zomer. Het is een unisex geur, wat betekent dat het een uitstekend geschenk is voor zowel mannen als vrouwen. Het is een houtachtige muskusgeur met topnoten van bergamot, fresia en oranjebloesem. Het hart bevat jasmijn, muskus, roos en witte bloemen, terwijl de basisnoten amber, benzoine, cashmeran en ceder bevatten. Dit heerlijke parfum is heerlijk om aan te brengen op de polsen, achter de oren en op de hals.

Narciso Rodriguez Cristal Eau de Parfum is een geur met een intense, maar tegelijkertijd zachte geur die zelfs na uren nog te ruiken is. Het is de perfecte geur voor iedereen die houdt van een bloemige geur met een vleugje musk. Het is geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Het is een licht, maar krachtig parfum dat je goed kunt combineren met andere geuren.

Narciso Rodriguez Cristal Eau de Parfum is de perfecte parfum om te dragen als je op zoek bent naar een delicate, maar toch krachtige geur. Het is een geur die iedereen kan dragen en waar je je lekker bij voelt. De topnoten van bergamot, fresia en oranjebloesem maken de geur perfect voor de lente en de zomer. Het heerlijke parfum is een must-have voor iedereen die van bloemige geuren houdt.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com