Mugler Aura Sensuelle Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
bol.com (€66,00)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:58 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Met de Mugler Aura Sensuelle Eau de Parfum breng je jouw charisma naar een nog hoger niveau. De unieke geur die deze parfum uitstraalt, is perfect voor het lente- en zomerseizoen. De Amber Vanille geurtype is een luxueus mengsel van topnoten zoals Gardenia en Kaneel, die samen met het hart van Groene Noten een diepe, subtiele en betoverende geur afgeven. De basisnoten zijn Sandelhout en Witte Muskus, die de geur een extra boost geven en je een heerlijk gevoel van luxe bezorgen.

Breng de parfum aan op de polsen, achter de oren of op je hals. Door deze plaatsen op het lichaam te parfumeren, wordt de geur optimaal verspreid. De parfum is ook perfect voor een speciale avond uit, zoals een romantisch diner of een avondje stappen. De geur blijft de hele avond mooi op de huid hangen.

Mugler Aura Sensuelle Eau de Parfum is een parfum die je met trots kunt dragen. Door de betoverende geur die het uitstraalt, zal je bewonderende blikken van anderen oogsten. De luxe geur zal je zelfvertrouwen een extra boost geven en je zelfverzekerd laten voelen.

De parfum is online verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, variërend van een kleinere 30 ml fles tot een grotere 100 ml fles. Wil jij je een luxueuze geur aanmeten die je zelfvertrouwen een boost geeft? Bestel dan vandaag Mugler Aura Sensuelle Eau de Parfum en ervaar jouw charisma op een hoger niveau!