Mugler Angel Nova Eau de Toilette 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Mugler Angel Nova Eau de Toilette is een verfijnde geur voor vrouwen. Het is een bloemig-fruitige geur met bergamot en lychee als topnoten, magnolia en roos als hartnoten en ceder uit Virginia en muskus als basisnoten. Deze geur is uitermate geschikt voor de lente- en zomerdagen. Mugler Angel Nova is een uitstekend geschenk voor vrouwen van elke leeftijd. Deze parfum is het beste aan te brengen op de polsen, achter de oren, in de hals, op het decolleté en op de kleding.

Mugler Angel Nova is een klassieke geur met een modern tintje. De geur is zowel subtiel als elegant. Deze parfum zal zeker de aandacht trekken van het andere geslacht. De geur is romantisch en sensueel, waardoor het een perfecte geur is om te dragen tijdens een speciale gelegenheid. De parfum heeft ook een lange houdbaarheid, waardoor het de hele dag fris en verleidelijk blijft.

Mugler Angel Nova is een krachtige parfum die een unieke mix van bloemige en fruitige geuren heeft. Deze parfum is een perfecte keuze voor vrouwen die graag opvallen. Het heeft een verfijnde geur die subtiel aanwezig is. De geur is langdurig en blijft de hele dag verfrissend en verleidelijk. Mugler Angel Nova is een elegante, moderne geur die perfect past bij het moderne vrouwelijke imago.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com