Mugler Angel Nova Eau de Parfum Refillable 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Mugler Angel Nova Eau de Parfum is een damesparfum, geïnspireerd door de hemel die de lente en de zomer omarmt. Het is een oriëntaals bloemige geur met topnoten van framboos en lychees, hartnoten van damask roos en basisnoten van akigalahout en benzoine. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen van alle leeftijden. De geur is zacht, bloemig en romig en is perfect om te dragen in de lente en zomer.

Mugler Angel Nova Eau de Parfum is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, hals, decolleté en achter de oren. De geur is sterk genoeg om de dag door te komen, maar subtiel genoeg om niet te overheersend te worden. De parfum heeft een frisse, zoete geur die de hele dag blijft hangen. De fles heeft een mooi, modern design dat past bij elke stijl.

Mugler Angel Nova Eau de Parfum is een goede keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde, bloemige geur. Het is een perfecte manier om uw persoonlijkheid uit te drukken en uw stijl te benadrukken. Het is een uniek cadeau dat elke vrouw zal waarderen. De geur is licht, fris en bloemig, perfect voor elke gelegenheid.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com