Miu Miu L’Eau Rosee Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Miu Miu L’Eau Rosee Eau de Toilette is een heerlijk parfum voor dames en een uitstekend cadeau om te geven. Het is het perfecte parfum voor de lente en zomerdagen. De geurtype is bloemig met topnoten van bergamot, cassis, citroen en limoen. Het hart bestaat uit lelietje-van-dalen, perzik, pioenroos, peer en roos. De basis is sandelhout, vanille en witte musk.

Het parfum is ideaal om te dragen tijdens speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik. De geur is licht en verfrissend, waardoor het de perfecte match is voor de zonnige, warme dagen. Het parfum is ontworpen om te verfraaien en de schoonheid van de dame te benadrukken. Het is een liefdevolle manier om iemand te verrassen met een subtiele maar krachtige geur.

Miu Miu L’Eau Rosee Eau de Toilette is het perfecte parfum om aan te brengen op de polsen, achter de oren, achter de knieholtes en in de nek. Het is belangrijk om het parfum op de juiste plek op het lichaam aan te brengen, zodat het de geur het beste kan verspreiden. Bovendien is het aanbrengen van het parfum op de juiste plek ook belangrijk omdat het de houdbaarheid van het parfum verlengt.

Miu Miu L’Eau Rosee Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat geschikt is voor zowel speciale gelegenheden als dagelijks gebruik. De geur is licht en verfrissend en perfect voor de lente en zomerdagen. Het is het perfecte cadeau voor de dames in je leven. De geur is ontworpen om de schoonheid van de dame te benadrukken. Het is een liefdevolle manier om iemand te verrassen met een subtiele maar krachtige geur.