Mexx Man Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€14,79)
douglas.nl (€21,44)
Laatst gecontroleerd: maart 22, 2023 - 6:10 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Mexx Man Eau de Toilette is een heerlijke parfum voor heren die het hele jaar door perfect is. De geur is een aromatisch fougere die bestaat uit een combinatie van verschillende topnoten zoals ananas, basilicum, lavendel en mandarijn. De hartnoten van deze parfum zijn geranium, jasmijn, spar en varen. De basisnoten bestaan uit berkehout, ceder, eikenmos en sandelhout. Het is een uitstekend cadeau voor mannen die graag parfum dragen.

Mexx Man Eau de Toilette is heerlijk om te dragen tijdens de lente en zomer. Het heeft een frisse geur met een zoete, bloemige ondertoon. De geur is subtiel en niet overheersend, waardoor het een perfecte dagelijkse parfum is. De geur houdt lange tijd aan, waardoor je je de hele dag verzekerd voelt van zijn aangename geur. Het is een perfecte geur om je zelfverzekerd te voelen terwijl je de dag doorbrengt.

Mexx Man Eau de Toilette is het meest effectief wanneer het aan de polsen, nek en achter de oren wordt aangebracht. Deze strategische plaatsen helpen de geur om je hele lichaam te omarmen en een subtiele, stijlvolle verschijning achter te laten. Het is een perfecte geur voor een avondje uit of zelfs om te dragen tijdens een zakelijke vergadering. De parfum is heerlijk en zal je zeker een stijlvolle uitstraling geven. Dus als je op zoek bent naar een stijlvol cadeau voor een speciale man, dan is Mexx Man Eau de Toilette de perfecte keuze.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€14,79)
douglas.nl (€21,44)
Laatst gecontroleerd: maart 22, 2023 - 6:10 am