Lolita Lempicka So Sweet Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Lolita Lempicka So Sweet Eau de Parfum is een damesparfum geschikt voor het lente seizoen. De geur is bloemig fruitig gourmand. De topnoten bestaan uit frambozeblad, mandarijn en zure kers. Het hart wordt gevormd door engelwortel, iris en roos. Ten slotte wordt de geur afgewerkt met amberhout, cashmeran en muskus. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Het kan aangebracht worden op de polsen, achter de oren en op de hals.

Lolita Lempicka So Sweet Eau de Parfum heeft een bloemige en fruitige geur die gecombineerd wordt met een gourmande touch. De topnoot bestaat uit een combinatie van frambozenblad, mandarijn en zure kers. Deze noten creëren een fris en verkwikkend aroma. Het hart van de geur wordt gevormd door engelwortel, iris en roos. Deze noten geven het parfum een bloemig en romig karakter. Ten slotte wordt de geur afgewerkt door amberhout, cashmeran en muskus. Deze basenoten geven het parfum een warme en sensuele touch.

Lolita Lempicka So Sweet Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. De verleidelijke geur combineert bloemige, fruitige en gourmande noten tot een verfijnde en verleidelijke geur. Het parfum is het meest effectief als het wordt aangebracht op de polsen, achter de oren en op de hals. Het parfum is geschikt voor het lente seizoen en creëert een verfrissende en sensuele sfeer. De geur is perfect voor als je op zoek bent naar een verfijnd en romantisch parfum.