Lolita Lempicka Homme Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Lolita Lempicka Homme Eau de Toilette is een heerlijk parfum met een oriëntaals vanille geur dat perfect geschikt is voor heren. De topnoten van dit parfum bestaan uit absinth-alsem (Artemisia absinthium), anijs, klimop en zoethout. De hartnoten zijn amandel, hout noten, oranjebloesem, rozenwater, rum, suiker en een viooltje. Als basisnoten worden ceder, labdanum, muskus en vanille gebruikt. Lolita Lempicka Homme Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor mannen, waar ze van zullen genieten.

Het parfum kan aangebracht worden op het polsgebied, de hals en achter de oren. Door deze plekken te parfumeren wordt het parfum gedurende de dag verspreid. Als je het parfum op de kleding aanbrengt, zal het geur van het parfum langer blijven hangen.

Lolita Lempicka Homme Eau de Toilette is een perfect parfum voor heren die van een oriëntaal vanille geur houden. De geur is zo samengesteld dat het zowel geschikt is voor de lente, herfst en winter. De frisse topnoten helpen om de geur heerlijk te maken. De warme hartnoten en basisnoten geven de geur een langere levensduur.