Leonard Tamango Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Koop vandaag nog het goedkoopste bij:

-Indien grote verschillen in prijzen is er waarschijnlijk een korting lopende. Momenteel hebben we geen manier om dat visueel mee te geven-

deloox.nl (€17,09)
Laatst gecontroleerd: december 9, 2022 - 4:44 am

Extra informatie

Merk

Beschrijving

Seizoen:
Levensduur:
Topnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Geurtype:
Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een geur aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm en we bedanken je alvast voor je steun!

Leonard Tamango Eau de Toilette 50 ml voor dames. Tamango Leonard werd gelanceerd door het huis van Leonard in 1977. Tamango Leonard wordt geclassificeerd al een scherpe, zachte en bloemige geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van een heerlijk bloemig boeket van lelie van de vallei, hyacint en roos. Met een basis van vetiver, eikenmos en sandelhout. Het is een perfecte geur om gedurende de hele dag te dragen. Vanaf medio augustus 2013 wordt Tamango Leonard geleverd in een nieuwe verpakking en de 100 ml versie is vervangen door de 90 ml. Te verwachten is dat de formule ook iets gewijzigd zal zijn i.v.m. de restricties op het gebruik van oakmos en andere houtsoorten.