Leonard For Women Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Voor de moderne, stijlvolle vrouw is Leonard For Women Eau de Parfum de perfecte geur om te dragen tijdens de lente. Met een oriëntaalse bloemige geur, heeft deze geur topnoten van abrikoosbloesem, roze peper en ylang-ylang. Het heeft ook hartnoten van oranjebloesem, plumeria en sering. Als basisnoten heeft het muskus, sandelhout en vanille.

Deze geur kunt u het beste aanbrengen op je polsen, nek en achter je oren, omdat het een warme geur is die langer blijft hangen als het aan deze plekken wordt aangebracht.

Het voordeel van Leonard For Women Eau de Parfum is dat het een lichte, subtiele geur heeft die niet overheersend is en je toch een gevoel van luxe geeft. Het is ook een perfecte geur voor elke gelegenheid, of het nu een avondje uit is of een dagje winkelen. Het is ook een geur die zowel jong als oud zal aanspreken. Bovendien is de geur licht en fris, waardoor het geschikt is voor alle seizoenen.

Voordelen van Leonard For Women Eau de Parfum:

  • Licht en subtiel
  • Geeft een gevoel van luxe
  • Geschikt voor elke gelegenheid
  • Aansprekend voor beide leeftijden
  • Licht en fris, geschikt voor alle seizoenen

Als u op zoek bent naar een stijlvolle, lichte geur met aantrekkelijke top-, hart- en basisnoten, dan is Leonard For Women Eau de Parfum de perfecte keuze. Het is een geur die fris en licht is, maar ook luxe en elegant. Deze geur is perfect voor elke gelegenheid en kan door iedereen worden gedragen. Als u op zoek bent naar een geur die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt, dan is deze geur de perfecte keuze voor u.